Nestali lađar pronađen mrtav: Prepoznao ga brat, čeka se obdukcija

Izvor: Večernje novosti, 03.Jun.2020, 10:52

Nestali lađar pronađen mrtav: Prepoznao ga brat, čeka se obdukcija

U Novom Sadu završena potraga za Markom Paleževićem (22) iz okoline Šapca LAĐAR Marko Paležević (22) iz okoline Šapca, za kojim se tragalo od 29. maja kada je nestao u Novom Sadu, pronađen je mrtav u utorak uveče. To je „Novostima“ potvrdio njegov rođeni brat Danijel. - Telo jeu Institutu za sudsku medicinu, i čekamo da se završi obdukcija – skrušenim glasom kaže Danijel. - Ništa još ne znamo. Naš drugi brat ga je prepoznao. Podsećamo, Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je poslednji put viđen oprošlog petka oko ponoći kada je izašao iz kafane u novosadskom naselju Klisa, a snimile su ga i kamere sa benzinske pumpe Avia u tom naselju. On je tog dana sišao sa broda i otišao u grad u kupovinu, ali se na brod nije vratio. Njegov nestanak je bio prijavljen policiji i od tada se za njim tragalo.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija otkrila da li je bilo tragova nasilja: Marka (22) čije je telo juče pronađeno identifikiovao brat

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020

Konačan uzrok smrti će utvrditi obdukcija...Marko Paležević (22) koji je nestao 29. maja, nekoliko sati nakon što je sišao sa broda Apatin 1, na kojem je radio kao mornar, pronađen je mrtav posle nekoliko dana potrage...Kako je potvrdio brat Danijel, treći brat iz porodice identifikovao je telo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.