Nesreća na Slaviji: Autobus udario u stub, vozač u teškom stanju

Izvor: BKTV News, 20.Okt.2018, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća na Slaviji: Autobus udario u stub, vozač u teškom stanju

Saobraćajna nezgoda dogodila se rano jutros na kružnom toku Slavija, kada se autobus privatnog auto-prevoznika sa linije 47 zabio u banderu.

Vozač je zadobio teške povrede, a u autobusu nije bilo putnika. Saobraćaj je otežan u ovom delu grada, a normalizacija se očekuje oko podneva. Do udesa je došlo oko 6.40, a teško povređen vozač prebačen je kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

Ovaj 55-godišnji muškarac zadobio je tešku povredu glave i prelom potkolenice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
FOTO: Printscreen /RTS

"Do nezgode je došlo jutros u 06:26 sati, nakon čega je vozač autobusa - muškarac star 55 godina - s povredom glave i otvorenim prelomom desne potkolenice, u svesnom stanju, prevezen u Urgentni centar na renimaciju", rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

FOTO: Printscreen /RTS

Nema još povređenih u nesreći koja je napravila pometnju na jednoj od glavnih raskrsnica u Beogradu, a u autobusu nije bilo putnika.

Tramvaji na linijama 2L i 3 preusmereni su na Resavsku ulicu, dok su linije 9, 10 i 14 podeljene na dva dela.

FOTO: Printscreen /RTS

Umesto trolejbusa, u saobraćaj se ubacuju autobusi.

Oštećenje kontaktne mreže je veliko, pa se, prema prvim procenama, normalizacija saobraćaja očekuje oko podneva.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.