Nesreća kod Priboja! Pokosio devojčicu na pešačkom prelazu, pa pobegao!

Izvor: BKTV News, 09.Jan.2018, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod Priboja! Pokosio devojčicu na pešačkom prelazu, pa pobegao!

Devojčica S. M. (12) povređena je u utorak uveče kod Priboja, u mestu Luka, pošto ju je vozač udario automobilom na pešačkom prelazu.

Kako nezvanično prenose "Večernje novosti", vozač je posle incidenta pobegao sa lica mesta. U međuvremenu, muškarac koji je upravljao drugim automobilom se zaustavio i odvezao S. M. u bolnicu.

Ona je u bolnicu dovezena u nesvesnom stanju, ali je ubrzo došla svesti. Međutim, zbog prirode povreda ona je prebačena u Užice, kako bi je snimili skenerom.

Policija traga za osumnjičenim, a nezvanično saznajemo da ima očevidaca.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

NESREĆA KOD PRIBOJA: Udario devojčicu na pešačkom, pobegao sa lica mesta

Izvor: Večernje novosti, 09.Jan.2018

Devojčica S. M. (12) povređena je u utorak uveče kod Priboja, u mestu Luka, pošto ju je vozač udario automobilom na pešačkom prelazu, potvrđeno je "Novostima" Devojčica S. M. (12) povređena je u utorak uveče kod Priboja, u mestu Luka, pošto ju je vozač udario automobilom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.