Nenad Čanak štapom tukao čoveka uz povike “Ubij stoku beogradsku!”

Izvor: BKTV News, 23.Sep.2012, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Čanak štapom tukao čoveka uz povike “Ubij stoku beogradsku!”

Nenad Čanak Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine sinoć je sa svojim telohraniteljima brutalno prebio Pavla Lešanovića(47) ispred kafane “Tako je suđeno” u Novom Sadu, koju drži Dača Ikodinović.
Kako Kurir saznaje do napada je došlo oko dva sata po ponoći, a prethodno su pretučeni Lešanović i Čanak sedeli za istim stolom sa Dačom Ikodinovićem koji im je zajednički prijatelj.
Čanak se pred fajront sa svima pozdravio i izašao, ali je na parkingu sačekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i izađe i Lešanović. Čim se pojavio, na njega su nasrnula trojica telohranitelja i Čanak lično.
Nesrećnog čoveka oborili su na pod, krvnički ga šutirali i gazili, a lider LSV ga je psovao i udarao štapom po glavi i licu. Dok su ga bodi gardovi tukli Čanak je vrištao iz sveg glasa: Ubij pičku beogradsku i  Udri stoku, ne može on u mom Novom Sadu tako da se ponaša.
Pavle Lešanović ima teške telesne povrede i planira da podnese krivičnu prijavu protiv Čanka i njegovih telohranitelja.
Izvor: Kurir
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak i telohranitelji pretukli čoveka?

Izvor: Mondo, 23.Sep.2012

Nenad Čanak Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine sinoć je sa svojim telohraniteljima brutalno prebio Pavla Lešanovića (47) ispred kafane "Tako je suđeno" u Novom Sadu, koju drži Dača Ikodinović, piše "Kurir."..Ovaj list saznaje da je do napada došlo oko dva sata po ponoći, a prethodno su...

Nastavak na Mondo...

Nenad Čanak: Sam je pao

Izvor: BKTV News, 23.Sep.2012

Lider LSV kaže da je imao raspravu s nekim, ali tvrdi da ga nije tukao.. Narodni poslanik Nenad Čanak tvrdi da nije tukao Pavla Lešanovića (47) iz Beograda, koji tvrdi da je dobio batine od lidera LSV i njegova dva telohranitelja pred kafanom Dače Ikodinovića u Novom Sadu.. - Kao što je poznato,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.