Nenad Čanak: Sam je pao

Izvor: BKTV News, 23.Sep.2012, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Čanak: Sam je pao

Lider LSV kaže da je imao raspravu s nekim, ali tvrdi da ga nije tukao.
Narodni poslanik Nenad Čanak tvrdi da nije tukao Pavla Lešanovića (47) iz Beograda, koji tvrdi da je dobio batine od lidera LSV i njegova dva telohranitelja pred kafanom Dače Ikodinovića u Novom Sadu.
- Kao što je poznato, nemam ni obezbeđenje, ni telohranitelje. Sa jednim gospodinom sam imao neku raspravu za stolom. Odvezao sam rođake i vratio se da o tome razgovaram sa Ikodinovićem. Sreo sam tog čoveka >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u vozilu sa vozačem. Izašao sam iz kola, a onda je izašao i on, vidno alkoholisan. Pokušao sam da razgovaram sa njim, ali je to bilo nemoguće, a pritom je i pao. Okrenuo sam se i otišao jer je dalja rasprava bila bespredmentna. Ne znam šta je dalje sa njime bilo. Ako postoji sumnja u moje reči, neka me slobodno tuži, pa ćemo se objasniti na sudu. Ne znam ni ko je ni odakle je, niti bi mi palo na pamet da vičem takve stvari, kao što se izmišlja – izjavio je Čanak.
Lešanović je za Kurir izjavio da ga je Čanak pretukao zajedno sa telohraniteljima.
Izvor/foto: Kurir
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak demantuje: Nisam ga tukao, sam je pao! (FOTO)

Izvor: S media, 23.Sep.2012

Narodni poslanik Nenad Čanak tvrdi da nije tukao Pavla Lešanovića (47) iz Beograda, koji tvrdi da je dobio batine od lidera LSV i njegova dva telohranitelja pred kafanom Dače Ikodinovića u Novom Sadu...- Kao što je poznato, nemam ni obezbeđenje, ni telohranitelje. Sa jednim gospodinom sam imao...

Nastavak na S media...

Gde je drugi kraj batine?

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Sep.2012, 11:56

Građanin Pavle Lešanović ozbiljno je pretučen i to se videlo modro na crveno na TV ekranima. Batine je dobio na mesto na kome je boravio poslanik Nenad Čanak, koji je sa njim bio u kontaktu. Građanin Lešanović tvrdi da su ga tukli poslanik Čanak i njegovo obezbeđenje, a poslanik Čanak tvrdi...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.