Nemanja Vidić svedoči o svom transferu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Vidić svedoči o svom transferu

BEOGRAD - Nekadašnji fudbaler "Crvene zvezde" Nemanja Vidić trebalo bi da pred istražnim sudijom Okružnog suda u Beogradu sutra svedoči u okviru istrage protiv trojice bivših funkcionera tog kluba osumnjičenih za protivpravno prisvajanje novca od transfera fudbalera.

Vidić bi trebalo da posvedoči o svom transferu u moskovski "Spartak".

Bivši direktor i generalni sekretar "Crvene zvezde" Dragan Džajić i Miloš Marinković osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su da su od Vidićevog transfera protivpravno prisvojili dva miliona evra.

Džajić, Marinković i, takođe, bivši funkcioner "Zvezde" Vladimir Cvetković uhapšeni su 5. februara, zbog sumnje da su protivpravno prisvojili 5,1 miliona nemačkih maraka od transfera fudbalera Gorana Drulića u "Real saragosu", a istraga protiv njih pokrenuta je dva dana kasnije.

Istraga je potom proširena i zbog sumnje da su protivpravno prisvojili 3,5 miliona evra od transfera fudbalera Zorana Njeguša u madridski "Atletiko", a od transfera Perice Ognjenovića u "Real Madrid" 1,1 milion evra.

Cvetković i Marinković od hapšenja borave u centralnom zatvoru, dok je Džajić 23. aprila, zbog bolesti, prebačen na Vojno medicinsku akademiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.