Nađeno telo osobe nestale na Fruškoj gori

Izvor: RTS, 19.Okt.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađeno telo osobe nestale na Fruškoj gori

Posle višečasovne potrage, spasioci Gorske službe spasavanja zajedno sa pripadnicima MUP-a, pronašli su u šumi telo muškarca nestalog u okolini Stražilova.
Spasioci su juče dobili poziv povodom nestale osobe na Fruškoj gori u okolini Stražilova.
Pedesetosmogodišnji R. M. je trebalo da se nađe sa prijateljem oko 10 časova povodom druženja i pravljenja roštilja, ali se nije pojavio na dogovorenom mestu i izgubio mu se trag dok je njegovo vozilo pronađeno na mestu gde je parkirao, saopštila je Gorska služba spasavanja.  
Dalja istraga će utvrditi šta se tačno dogodilo.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pronađeno telo nestalog muškarca na Fruškoj gori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2019

Spasioci Gorske službe spasavanja pronašli su oko podne beživotno telo muškarca R.M. (58), za kojim se tragalo od sinoć...Zajedno sa pripadnicima MUP-a, nakon višečasovne pretrage, muškarac je pronađen u šumi i na žalost na licu mesta mogla je da se konstatuje samo smrt. Dalja istraga će...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.