Pronađeno telo nestalog muškarca na Fruškoj gori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo nestalog muškarca na Fruškoj gori

Spasioci Gorske službe spasavanja pronašli su oko podne beživotno telo muškarca R.M. (58), za kojim se tragalo od sinoć.

Zajedno sa pripadnicima MUP-a, nakon višečasovne pretrage, muškarac je pronađen u šumi i na žalost na licu mesta mogla je da se konstatuje samo smrt. Dalja istraga će utvrditi šta se tačno dogodilo.

Gorska služba spasavanja izjavila je najdublje saučešće porodici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA Spasioci Gorske službe pronašli telo muškarca u okolini Stražilova

Izvor: Blic, 19.Okt.2019

Spasioci Gorske službe spasavanja (GSS) pronaši su danas oko podne beživotno telo muškarca R. M. (58), koji je nesta u okočlini Stražilova i za kojim se tragalo od sinoć.

Nastavak na Blic...

Spasioci na Fruškoj gori pronašli telo 58-godišnjeg muškarca

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Okt.2019

Spasioci Gorske službe spasavanja pronašli su oko podneva na Fruškoj gori telo 58-godišnjeg R.M. za kojim se tragalo od sinoć...Kako je danas saopšteno iz te službe, spasioci su u saradnji sa pripadnicima policije telo pronašli u šumi posle višečasovne potrage..."Nažalost, na licu mesta mogla...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pronađeno tijelo muškarca na Fruškoj Gori

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2019

NOVI SAD - Spasioci Gorske službe spasavanja pronaši su na Fruškoj Gori oko podne beživotno tijelo muškarca R.M. (58), za kojim se tragalo od sinoć.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Spasioci pronašli telo nestalog muškarca na Fruškoj gori

Izvor: NoviSad.com, 19.Okt.2019

Spasioci Gorske službe spasavanja pronaši su oko podne beživotno telo muškarca R. M. (58), za kojim se tragalo od sinoć. Foto: JP "Nacionalni park Fruška..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.