Na Kosovu i Metohiji 205 novozaraženih, tri osobe preminule

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2020, 17:36

Na Kosovu i Metohiji 205 novozaraženih, tri osobe preminule

Na Kosovu i Metohiji je u poslednja 24 sata potvrđeno 205 pozitivnih od testiranih 943, a od posledica korona virusa preminule su tri osobe, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje u Prištini.

U saopštenju se dodaje da su u poslednja 24 sata izlečena 62 pacijenta, a ukupan broj izlečenih do danas je 15.150.

Aktivnih slučajeva je 2.332.

Tri osobe koje su izgubile bitku sa korona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << virusom preminule su u bolnicama u Peći, Prizrenu i Đakovici, prenosi Kosovo onlajn.

Na KiM je od početka pandemije registrovano 18.148 slučajeva od 88.090 testiranih, a preminulo je 666 osoba.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

CRNA GORA U BORBI SA KORONOM: Virus ušao duboko u škole, zaraženo više od 90 učenika i nastavnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020

U Crnoj Gori prisustvo korona virusa potvrđeno je kod 97 učenika i 92 nastavnika u osnovnim i srednjim školama, koji su iz tog razloga odsutni sa nastave, saopšteno je Montenegro magazinu iz Instituta za javno zdravlje (IJZ)...- Prema podacima koje smo dobili jutros od Ministarstva prosvete, ukupno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.