Na Kosmetu zaplenjeno sedam kilograma marihuane

Izvor: Glas javnosti, Beta, 19.Jan.2011, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kosmetu zaplenjeno sedam kilograma marihuane

PRIŠTINA- Kosovska policija saopštila je da je otkrila i zaplenila više od sedam kilograma marihuane i zbog trgovine narkoticima uhapsila G.P. i A.K. iz Prištine.

Portparol Kosovke policije Brahim Sadriu izjavio je da je direkcija za borbu protiv trgovine narkoticima policije Kosova na osnovu operativnih saznanja došla do informacije o jednoj grupi koja se bavila trgovinom narkoticima na Kosovu i van zemlje.

On je rekao da je u akciji policije tokom pretesa dve kuće koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << su pripadala osumnjičenim osobama, pronašla i oduzela sedam kilograma marihuane, pakovane i spremne za prodaju, 691 komad ekstazija, vagu za merenje, jedan pištoilj, četiri metaka, dva laptopa, tri video kamere i vozilo opel kadet.

Procenje se da je vrednost zaplenjenih narkotika oko 10 hiljada evra.

Operacija je, prema rečima Sadrijua, izvedena pod nadzorom i na osnovu ovlašćenja Okružnog tužilaštva u Prištini.

Osumnjičenima G.P. i A.K. tužilac je odredio policijski pritvor od 72 časa.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.