NOVI DETALjI UBISTVA KOD SMEDEREVA: Došao da vidi suprugu koja ga je napustila, ubio ga njen stric

Izvor: Večernje novosti, 16.Jul.2019, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALjI UBISTVA KOD SMEDEREVA: Došao da vidi suprugu koja ga je napustila, ubio ga njen stric

U Vranovu kraj Smedereva hicima iz vatrenog oružja ubijen je Srđan Aćimović (45), a policija je uhapsila strica njegove supruge D. T. (69) koga sumnjiči za ovo ubistvo SMEDEREVO – U Vranovu kraj Smedereva hicima iz vatrenog oružja ubijen je Srđan Aćimović (45), a policija je uhapsila strica njegove supruge D. T. (69) koga sumnjiči za ovo ubistvo.Drama se odigrala u utorak nešto posle 16 časova ispred kuće uhapšenog D.T. kada je Aćimović došao i od njega zahtevao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da vidi suprugu koja ga je, saznajemo, dva dana ranije napustila.D.T. je, navodno, otišao da pozove bratanicu, ali je umesto toga uzeo pištolj, vratio se, i nakon rasprave, ispalio nekoliko hitaca u Aćimovića.Nakon ovoga, seo je na travu i rekao komšijama koji su dotrčali da pozovu policiju.Motive ovog zločina koji je uznemriio seljane, utvrdiće istraga. Po dolasku policije, D. T. se mirno predao i razgovarao sa inspekorima.Prema našim saznanjima u istrazi, Aćimovića je supruga ranije prijavljivala policiji zbog nasilja u porodici. PROČITAJTE I: KAKO SE DOGODIO MASAKR U KNjAŽEVCU: Sve bi ih pobio da mu nisam oteo puškuPre dva dana ju je, navodno, pretukao, te je ona rešila da ga ostavi i vrati se u kuću pokojnog oca koja se nalazi u istom dvorištu gde i kuća njenog strica.Kako nezvanično saznajemo, Aćimović je zahtevao da mu se vrati, pretio i bio nasilan.- Srđan se svađao sa njom, pretio joj, dosađivao. Čuli smo da je tog dana imao i pištolj. Moguće da se čovek uplašio da će da mu ubije bratanicu, i zato rešio da potegne oružje na njega, pričaju komšije.Osumnjičeni D.T. je, prema svedočenju komšija, brinuo je o bratanici od kada joj je otac preminuo.U SREDU SASLUŠANjE OSUMEIČENOG ZA UBISTVOU Višem javnom tužilaštvu nam je potvrđeno da je uhapšenom D.T. određeno zadržavanje i da će u sredu biti saslušan.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

DETALJI UBISTVA KOD SMEDEREVA: Došao da vidi suprugu koja ga je napustila, ubio ga njen stric

Izvor: RTV Pink, 16.Jul.2019

Srđan Aćimović (45) je u Vranovu kod Smedereva ubijen hicima iz vatrenog oružja , a policija je uhapsila strica njegove supruge Dragoljub Trailović (69) koga sumnjiči za ovo ubistvo.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.