NI VREME, NI MESTO: Šta je Zoran uradio 18 dana nakon što mu je ubijena žena

Izvor: NaDlanu.com, 20.Apr.2016, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI VREME, NI MESTO: Šta je Zoran uradio 18 dana nakon što mu je ubijena žena

Javnost mu nije naklonjena, sumnjaju u njegovu umešanost u ubistvo pevačice.

Prvi put nakon svirepog ubista pevačice Jelene Marjanović, njen muž se pojavio u javnosti. Sa ocem i decom otišao je negde gde ga nisu baš očekivali - na splav u blizini Kule Nebojše. 18 dana nakon Jeleninog ubistva.

Od Jeleninog svirepog ubistva nije prošlo ni 40 dana, što je po našim običajima vreme kada ožalošćeni ne treba da izlaze iz kuće, niti se pojavljuju u javnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << na skupovima... Zato javnost smatra da ovakvim njegovim pojavljivanjem pokazuje u najmanju ruku nepoštovanje prema sopstvenoj supruzi i njenoj porodici.

Osim toga, neki veruju da je ovo samo dokaz Zoranove umešanosti u njeno ubistvo, o čemu se i dalje spekuliše. Kako očevici kažu, izgledao je neraspoloženo, ali i zabrinuto. Mnoga pitanja i dalje ostaju otvorena.

Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.