Izvor: Blic, 25.Mar.2020, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA Kako je porodica na Novom Beogradu stradala u požaru: Roditelji se vratili po sina, pa se UGUŠILI U DIMU

- Devojka je trenutno kod kuma i pod konstantnim nadzorom komšija, ali i medicinske sestre - kaže za "Blic" prijatelj i kolega 26-godišnje Anje Stojanović, koja je u subotu, u zoru u požaru u soliteru na Bulevaru Milutina Milankovića 110 u Novom Beogradu izgubila najmilije, brata Aleksandra (26), majku Ljiljanu i oca Zorana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HOROR! OTKRIVENO KAKO JE DOŠLO DO NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE: Videli da im nema sina VRATILI SU SE U STAN i svi se UGUŠILI

Izvor: Kurir, 25.Mar.2020

Anja Stojanović izgubila je brata Aleksandra (26) majku Ljiljanu (51) i oca Zorana (52) u požaru koji je izbio u njihovoj zgradi na Novom Beogradu u kom je stradalo još troje ljudi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.