Izvor: Blic, 18.Avg.2017, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA KOD JAGODINE Umro na njivi paleći strnjiku

Muška osoba, stara 77 godina, iz sela Ribara kod Jagodine, umrla je na njivi dok je palila strnjiku, najverovatnije se onesvestila od visoke temperature i ugušila dimom.

Njega je porodica pronašla mrtvog na njivi i pozvala Službu hitne pomoći Doma zdravlja u Jagodini, a lekari su na licu mesta, mogli samo da konstatuju smrt, izjavio je Tanjugu direktor Doma zdravlja Darko Miletić.

Selo Ribare se nalazi na levoj obali velike Morave i od Jagodine je udaljeno pet kilometara.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRONAĐEN LEŠ MUŠKARCA KOD JAGODINE: Ugušio ga dim, lekari mogli samo da konstatuju smrt

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2017

Nije mu bilo spasa..Muška osoba, stara 77 godina, iz sela Ribara kod Jagodine, umrla je na njivi dok je palila strnjiku, najverovatnije se onesvestila od visoke temperature i ugušila dimom...Tela POTPUNO UGLJENISANA: Otkriveni detalji STRAVIČNE saobraćajke kod Pančeva..Njega je porodica pronašla...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.