NAPADI NA ALBANCE: Razbijene tri pekare u Vršcu! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Okt.2014, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPADI NA ALBANCE: Razbijene tri pekare u Vršcu! (FOTO)

Nepoznati počinioci, pod okriljem noći, velikim kamenicama polupali su izloge, rashladne vitrine i reklame na tri pekare u Vršcu. Demolirane su pekare u Nikite Tolstoja preko puta Gimnazije, na uglu Drugog Oktobra i Zelengorske, i u Dvorskoj pored Gradske apoteke. Vlasnici pekara su albanske nacionalnosti.

Foto: evrsac.rs

Policija je obišla mesta napada huligana i prikupila deo dokaza. Uzeli su kamenice, na kojima će potražiti otiske. Vlasnik jedne od >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pekara očekuje da se policija ponovo vrati i uzme i video snimke sa sigurnosnih kamera koje im je nudio kada su jutros prvi put bili u njegovom objektu. Video snimci nisu dokazni materijal, ali mogu da utiču na efikasnost istrage, prenosi portal evrsac.rs.

Foto: evrsac.rs

Tako se sveukupna napeta atmosfera oko prekinute fudbalske utakmice Srbija – Albanija doselila i u Vršac lepu varoš, u varoš koja se vekovima diči svojom multietničkom strukturom i dobrim međunacionalnim odnosima.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi napadi na pekare u Novom Sadu

Izvor: 24sata, 17.Okt.2014

Pekara "Evropa" i pekara "As Pek", čiji su vlasnici albanske nacionalnosti demolirane su tokom noći u Novom Sadu...Kako prenose lokalni mediji, u pekaru "As Pek" u Rumenačkoj ulici ubačen je molotovljev koktel, pa je unutrašnjost potpuno izgorela, a intervenisali su i vatrogasci...Pekara "Evropa"...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.