NAPADI NA ALBANCE: Razbijene tri pekare u Vršcu! (FOTO)

Demolirane su pekare u Nikite Tolstoja preko puta Gimnazije, na uglu Drugog Oktobra i Zelengorske, i u Dvorskoj pored Gradske apoteke. Vlasnici pekara su albanske nacionalnosti

  • 18

Nepoznati počinioci, pod okriljem noći, velikim kamenicama polupali su izloge, rashladne vitrine i reklame na tri pekare u Vršcu. Demolirane su pekare u Nikite Tolstoja preko puta Gimnazije, na uglu Drugog Oktobra i Zelengorske, i u Dvorskoj pored Gradske apoteke. Vlasnici pekara su albanske nacionalnosti.

Policija je obišla mesta napada huligana i prikupila deo dokaza. Uzeli su kamenice, na kojima će potražiti otiske. Vlasnik jedne od pekara očekuje da se policija ponovo vrati i uzme i video snimke sa sigurnosnih kamera koje im je nudio kada su jutros prvi put bili u njegovom objektu. Video snimci nisu dokazni materijal, ali mogu da utiču na efikasnost istrage, prenosi portal evrsac.rs.

Tako se sveukupna napeta atmosfera oko prekinute fudbalske utakmice Srbija - Albanija doselila i u Vršac lepu varoš, u varoš koja se vekovima diči svojom multietničkom strukturom i dobrim međunacionalnim odnosima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    17. oktobar 2014 | 10:27

    Čemu ovo vodi? Da li su ti ljudi išta krivi, ili su kolateralna šteta? Neko opet želi krv na Balkanu, nekome rat donosi boljitak, a masa (sa obe strane) uvek lakše krene ka negativnim idejama. 15 godina bez rata, za neke je to nedopustivo mnogo. Ovo rade oni čiji životi nemaju smisla bez ratova, ubijanja. Užas!!!

  • Kleopatra

    17. oktobar 2014 | 10:20

    Sramota! U Vrscu ima toliko nacionalnih manjina da je to nedopustivo! Ali ima i dece koja su kao neka sila, sramota za jedan od lepsih gradova nase zemlje. Nadam se da ce se krivac pronaci i da ce platiti za stetu.

  • Stevan

    17. oktobar 2014 | 10:22

    Nacionalna sramota, drzava da zaustavi i sankcionise divljanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA