Izvor: Blic, 30.Avg.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž ubijene pevačice: Ne možemo nikoga da optužimo bez dokaza, ali postaraćemo se da se ubica ne izvuče

Porodice Krsmanović i Marjanović obeležile su na groblju Zbeg 33. rođendan ubijene pevačice Jelene Krsmanović i postavile spomen-ploču, a pevačicin suprug Zoran Marjanović rekao je da veruje da se ubica njegove supruge neće izvući.

- Velika nepravda bi bila da se izvuče. Neće se izvući sigurno, postaraćemo se svi za to - rekao je on.

Na pitanje da li su se sada, posle skoro pet meseci od ubistva njegove supruge, pojavile sumnje ko bi mogao da bude ubica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zoran je odgovorio da je to sve na policiji i da je to njen posao.

- Ne mešam se u rad policije. Ali ne znam... Ja sam rekao da smo mi pravoslavci, vernici i ne možemo tako da u nekog uperimo prstom, a da za to nemamo dokaza. Postoji policija, postoje sudovi, verujemo u to i čekamo - kazao je on.

Na groblje Zbeg prva je, pre ostatka porodice, stigla Zoranova strina, koja je u suzama ponavljala da je ljubav koju su oni imali posebna. Potom je došla i Jelenina majka Zorica Krsmanović. Istrčala je iz kola i pohrlila ka tek postavljenom spomeniku.

- Ljubi te tvoja majka... Ne mogu više... Jao, sine moj mili. Dušo moja. Pusti me, molim te, pusti me, sine moj. Ja ne mogu više sine, ne mogu da čekam - plakala je Zorica, milujući Jeleninu sliku na spomeniku.

Odmah za njom došli su i članovi porodice Marjanović. Zoran, njegov otac Vladimir, brat Miloš sa devojkom i nekoliko kućnih prijatelja. Svi do jednog nosili su cveće crvene, bele i roze boje, koje su postavili na mermernu ploču.

Bez ijedne reči posmatrali su spomenik. Uplakana, jecajući je uzvikivala ime svoje ćerke.

Jelena je nestala 2. aprila u borčanskom naselju Crvenka kada se odvojila od supruga i ćerke Jane (5) kako bi istrčala krug. Njeno telo pronađeno je dan kasnije nedaleko od mesta gde ju je suprug poslednji put video.

Svekrva ponovo jedina nije došla

Pevačicina svekrva Zorica Marjanović ni juče nije bila na groblju. Ona je, kao i uvek, izostala, a kako je porodica već ranije objasnila, Zorica ima traume iz detinjstva od groblja. Da podsetimo, nju je izvesna Rada Matić iz Beča optužila da zna ko je ubio Jelenu.

Spomenik koji je postavljen juče malo pre podneva izrađen je od više vrsta mermera i u obliku je srca. Na njegovoj poleđini ručno je isklesan pevačicin lik.

Na ploči crvene i crne boje postavljena je mermerna knjiga sa stihovima pesme "Zagrli je, bože", dok se u donjem desnom uglu nalazi anđeo sa notnim sistemom, nalik onom sa spomenika na nasipu u Crvenki.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.