Muškarac preto skokom sa zgrade, građani mu skandirali

Izvor: Radio 021, 28.Feb.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac preto skokom sa zgrade, građani mu skandirali

Slađan Vukosavljević (31) popeo se danas na višespratnicu u ulici Dositeja Obradovića u Svilajncu i pretio da će se ubiti, a policija ga je povukla sa krova nakon četiri sata pregovora.

Drama je počela danas u 14.45, a ulica Dositeja Obradovića bila je blokirana. Kako je javio reporter Blica, u pitanju je psihički bolesnik koji je pričao nepovezano, i stalno menjao svoje zahteve. Navodno je želeo da se fizički obračuna sa lokalnim narkodilerima i pozivao ih je na tuču.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Istovremno, dok je policija pokušavala da ga privoli da siđe sa krova, masa okupljenih Svilajnčana mu je skandira da skoči sa zgrade.

Policija je blokirala saobraćaj u ovom delu grada. Vatogasci su postavili mreže i dušeke i bili sve vreme u pripravnosti. Prema rečima okupljenih građana, reč je o mladiću iz obližnjeg sela Bobovo, koji se doselio u taj grad.

On je oboleo od šizofrenije.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.