(VIDEO) OKONČANA DRAMA U SVILAJNCU: Muškarac sišao sa zgrade sa koje je pretio da će skočiti!

Izvor: Kurir, 28.Feb.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) OKONČANA DRAMA U SVILAJNCU: Muškarac sišao sa zgrade sa koje je pretio da će skočiti!

SVILAJNAC - Muškarac iz Svilajnca, koji se danas oko 15 sati popeo na višespratnu zgradu u centru tog grada i pretio da će skokčiti, posle pregovora sa pregovaračkim timom MUP večeras je sišao sa krova.

On je odveden u lokalni Dom zdravlja, izjavila je portparol Policijskeuprave u Jagodini Gordana Cvetić.

Cvetićeva je rekla da ne zna ostale detlje a ni motive ovog događaja, koji je više od četiri sata držao na nogama Svilajnčane, veliki broj pripadnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << policije, vatrogasaca ispesilačkih ekipa.

Podsetimo, mlađi muškarac se oko 15 sati da nas popeo na višespratnu zgradu u Ulici Dositeja Obradovića u tom gradu i zapretio da će skokom sa zgrade izvršiti samoubistvo.

Zgrada je bila blokirana od strane policije, a na mestu događaja bio je pregovarački tim iz MUP.

http://www.youtube.com/watch?v=xgju8er1JEs

(E.K/Tanjug)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj drame: Odustao od samoubistva

Izvor: Mondo, 28.Feb.2015

Muškarac S.Đ. (31) popeo se na sims na krovu stambene zgrade u ulici Dositeja Obradovića bb, i pretio da će skočiti. Policija uspela da ga nagovori da odustane od samoubistva...Foto: screenshot/youtube..On je biti zbrinut u najbližoj zdravstvenoj ustanovi, jer je reč o psihijatrijskom bolesniku...Blic...

Nastavak na Mondo...

Muškarac sišao sa zgrade u Svilajncu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2015

Muškarac (30) iz Svilajnca, koji se danas oko 15 sati popeo na višespratnu zgradu u centru Svilajnca i pretio da će skočiti sa zgrade, posle pregovora sa pregovaračkim timom MUP večeras je sišao sa krova, ne povređen...On je odveden u lokalni Dom zdravlja, izjavila je večeras Tanjugu portparol...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.