Musić nije bio u stanju da iznese odbranu: Psihički potresen zbog sahrane Vladislave Červenko

Izvor: S media, 15.Nov.2012, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Musić nije bio u stanju da iznese odbranu: Psihički potresen zbog sahrane Vladislave Červenko

Darijan Musić (25), koji je osumnjičen za ubistvo manekenke Vladislave Červenko, priveden je danas u 11.15 na saslušanje kod istražnog sudije Višeg suda u Novom Sadu Miroslava Alimpića koji mu je odredio pritvor do 30 dana.

Prema pisanju Blica, Musić je u sud došao vezanih ruku s lisicama na leđima, u pratnji šest naoružanih stražara.

- Musić nije bio u stanju da iznese svoju odbranu jer je, kako je rekao, psihički potresen zato što je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sahrana Vladislave Červenko. On je na saslušanje doveden uz pojačane mere bezbednosti i ja sam mu uručio rešenje o pritvoru - rekao je za Kurir sudija Alimpić.

I Musićev advokat Vladimir Đuričić potvrdio je da njegov klijent nije u psihičkom stanju da iznese svoju odbranu.

Sahrana Vladislave Červenko biće danas u 13.30 na Gradskom groblju u Novom Sadu.

Darijan Musić uhpašen je preksinoć na seoskom putu duboko u planini Tresavi, preko koje vodi jedan od sporednih puteva ka severu Kosova. Prema iskazu izvora bliskog istrazi, Musić je prilikom hapšenja jedva stajao na nogama i plakao kao dete. Opširnije OVDE

Pogledajte video snimak sa Jutjuba na kojem se vidi kako Darijan Musić, osumnjičen za ubistvo svoje devojke, u nedostatku ključa, motornom testerom otvara vrata. OVDE

(S media)

Foto: PU Novi Sad

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.