Monstruozne pretnje Alžirca Srbima: Treba vas sve pobiti i svima iseći glave, a od Srbije napraviti islamsku državu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstruozne pretnje Alžirca Srbima: Treba vas sve pobiti i svima iseći glave, a od Srbije napraviti islamsku državu (VIDEO)

Lider pokreta Levijatan, objavio je na svom Tviter nalogu snimak koji je navodno dobio iz Francuske Pavle Bihali, lider pokreta Levijatan, objavio je na svom Tviter nalogu snimak koji je navodno dobio iz Francuske i u kojem jedan mladi Alžirac iznosi zastrašujuće pretnje srpskom, ali i francuskom narodu, preteći da će nam svima poskidati glave, pritom pozivaju Albance da nas istrebe.- Srbi, ako ne budete mirni, istrebićemo vaš narod. Uostalom kao i sve Francuze. Totalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << istrebljenje! Znaš šta bi trebalo da uradimo? Albanci... Trebalo bi da Albanci uzmu organe iz Srba! U redu, svih Srba! Treba da ubijemo vaš narod i svima iseći glave. I napraviti od Srbije islamsku državu. Razumeš šta hoću da kažem? Tvoj narod treba da istrebimo. Ja sam Alžirac 100 posto - kazao je ovaj neimenovani lik.Dobili smo snimke iz Francuske gde na Twitteru jedan mladi alžirac uživo preti Srbima i Francuzima a obzirom da se vidi lice i identitet molimo nadležne da odreaguju i kontaktiraju relevantne diplomatske kontakte u Parizu kako bi se ovaj monstrum lišio slobode. pic.twitter.com/FDOke8hiVs— Pavle Bihali—

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.