Mogući svedoci u istrazi o pobuni JSO bivši ministri

Izvor: Politika, 05.Feb.2012, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mogući svedoci u istrazi o pobuni JSO bivši ministri

Deo sednice Vlade koji nije sniman može se rekonstruisati jedino ako se pozovu oni koji su joj prisustvovali, tvrdi Žarko Korać

Ne postoje transkripti sa dela sednice vlade dr Zorana Đinđića na kojoj se razgovaralo o pobuni Jedinice za specijalne operacije, kaže za „Politiku“ Žarko Korać, tadašnji potpredsednik Vlade Srbije.

Advokat Vladan Vukčević saopštio je da među transkriptima sa sednice vlade, iz novembra 2001. godine, koji su stigli u Specijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << sud, nema izveštaja komisije koja je tada formirana da bi preispitala okolnosti protesta.– Pamtim tu sednicu vlade, kao i sve druge. Sve sednice se snimaju i stenografski beleže. Međutim, taj deo sednice nije bio sniman niti su vođene stenografske beleške.

Ceo tekst pročitajte u štampanom izdanju od 23. januara. Ako ste zainteresovani da se pretplatite na elektronsko izdanje cele „Politike“ kliknite OVDE.

A. Petrović

objavljeno: 06.02.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.