Mladića ubila struja na vozu

Izvor: Blic, 28.Avg.2010, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladića ubila struja na vozu

Prijepolje - Marko B. (18) iz Priboja poginuo je preksinoć od udara struje kada se na železničkoj stanici u Prijepolju popeo na jednu od radnih mašina da bi ga društvo sa kojim se vraćao sa rođendana slikalo na krovu lokomotive.

Nesreća se dogodila pola sata iza ponoći, a zbog uviđaja koji su obavili istražni sudija Osnovnog suda u Prijepolju i predstavnici „Železnica Srbije", saobraćaj na pruzi Bar-Beograd bio je u prekidu oko dva i po časa.

- Mladić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je nastradao usled udara visokog napona jer je radna mašina na čiji se krov popeo bila priključena na kontaktnu mrežu - kaže Mileta Bezarević, istražni sudija Osnovnog sud u Prijepolju.

Kako „Blic" nezvanično saznaje izbegnuta je veća tragedija jer je još nekoliko mladića i devojaka koji su se nalazili u društvu nastradalog Marka B. takođe želelo da se fotografiše na krovu lokomotive. Marko B. koji je za par dana trebalo da krene u četvrti razred Gimnazije u Priboju, u Prijepolju je boravio na rođendanskoj žurci kod prijatelja.

- Želeći da prekrati vreme čekanja na voz za Priboj, društvo u kome je bilo pet-šest momaka i devojaka krenulo je da se penje na krov lokomotive radi fotografisanja. Marko B. Prvi se popeo na krov lokomotive i stradao je od strujnog udara - kaže za „Blic" izvor iz istrage.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.