Mladić iz Srbije ubijen na Malti

Izvor: BKTV News, 11.Feb.2014, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić iz Srbije ubijen na Malti

Muškarac iz Srbije star 27 godina ubijen je nožem u stanu u Zalivu svetog Pavla na Malti noćas oko 2 sata, javljaju lokalni mediji.

Kako se navodi, mladić iz Grocke je imao više ubodnih rana na telu, a preminuo je nekoliko minuta nakon što su u stan stigli policija i hitna pomoć.
Kako prenose mediji, policija je tokom noći privela tri osobe zbog ovog ubistva, a opsežna istraga i dalje traje. Saslušanja su u toku, a među privedenima su i Maltežani i stranci. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Ubistvo je oko 2 i 15 časova prijavio čovek koji se predstavio kao svedok, a komšije su novinarima rekle da se ubistvo desilo u stanu na poslednjem spratu, kao i da ubijeni nije tu stanovao.
Neki lokalni mediji navode da je ubijeni bio često u toj zgradi.
Prema nepotvrđenim informacijama koje prenose neki mediji, do ubistva je došlo ”nakon svađe grupe ljudi”, a ubistvo je prijavio prijatelj ubijenog.
Izvor: blic.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Srbin ubijen na Malti

Izvor: Večernje novosti, 11.Feb.2014

DVADESETSEDMOGODIŠNjI mladić iz Srbije ubijen je u noći između ponedeljka i utorka u Kavri na Malti. Njegov identitet nije saopšten, a tamošnja policija je uhapsila četvoricu stranih državljana osumnjičenih da su povezani sa ovim zločinom. Mladić iz Grocke, koji je na Malti verovatno bio na...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.