Izvor: Danas, 04.Dec.2021, 15:08

Mitropolit Joanikije: Nije mi jasno kome smetaju blage reči njegove Svetosti

Naš patrijarh je napadnut zbog izjave povodom početka Božićnog posta, u kojoj je pozvao narod da se ne tuče po ulicama, a šta će drugo da kaže srpski patrijarh kad vidi svoju duhovnu decu da se tuku pesnicama, motkama i kamenicama i jedni drugima razbijaju glave, nego da ih pozove da čuvaju jedni druge, izjavio je mitropolit Joanikije.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Joanikije: Patrijarha nisu razumeli, motkama se ne može postići ništa dobro

Izvor: RTS, 04.Dec.2021

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije rekao je u intervjuu Novostima da je patrijarh napadnut zbog izjave povodom početka Božićnog posta gde je pozvao narod da se ne tuče po ulicama. "Šta će drugo da kaže srpski patrijarh kad vidi svoju duhovnu decu da se tuku pesnicama, motkama i kamenicama...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.