Izvor: Blic, 12.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Ministrov pomoćnik' varao Beograđane

'Ministrov pomoćnik' varao Beograđane

BEOGRAD - Goran R. (44) iz Svilajnca, diplomirani ekonomista bez zaposlenja, uhapšen je zbog sumnje da se lažno predstavljao kao pomoćnik ministra za kapitalne investicije Velimira Ilića, i da je od nekoliko Beograđana, kojima je obećao zaposlenje, uzeo više od milion dinara.

Građane je ubeđivao da napuste radna mesta, pri čemu im je izdavao falsifikovana rešenja o prijemu u radni odnos u Ministarstvo za kapitalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << investicije.

Predstavljajući se kao radnik Ministarstva za kapitalne investicije, za nekoliko osoba uradio je rešenja o dodeljivanju međunarodnih dozvola za prevoz za zemlje EU, Mađarsku i Makedoniju, kao i falsifikovana rešenja ministarstva za izgradnju potkrovlja. Isprave je falsifikovao uz pomoć Saše P. iz Svilajnca.

A. Ž. A.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.