Izvor: Blic, 01.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajloviću pet godina zatvora, Drinić oslobođen

Mladinko Mihajlović (48) iz Novog Sada osuđen je danas na pet godina zatvora zbog ubistva Nemanje Pavlovića, novosadskog novinara i vlasnika TV "Kanal 9" 7. novembra prošle godine.

Mihajlović je osuđen zbog nanošenja teških telesnih povreda i ubistvo iz nehata, iako ga je optužnica teretila za nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom.

U presudi koju je pročitao sudija Slavko Berćan navodi se da je Mihajlović, udarivši Pavlovića, vlasniku "Kanala 9" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naneo lake telesne povrede, ali da je Pavlović prilikom pada udario glavom u beton, što je dovelo do smrtnog ishoda.

Drugooptuženi Marko Drinić (24) iz Novog Sada, oslobođen je optužbi za nasilničko ponašanje.

Prema optužnici Mihajlović je 7. novembra posle manjeg sudara njegovog "juga" s Pavlovićevim automobilom u Industrijskoj ulici u Novom Sadu, "snažno udario Pavlovića u lice i oborio ga na zemlju".

Od posledica udarca i pada na beton Pavlović je zadobio teške povrede lobanje i mozga, pa je do smrti 27. novembra bio priključen na aparate.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.