Mesto profesora naplatili 5.000 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2013, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesto profesora naplatili 5.000 evra

Veće Višeg suda u Jagodini, kome je predsedavao sudija Zoran Petrović, osudilo je na tri godine zatvora bivšeg direktoru Više medicinske škole strukovnih studija u Ćupriji dr Milosavu Stojanoviću (61), a bivšeg zamenika predsednika Upravnog odbora te škole Radoslava Đorđevića (53) na dve i po godine.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ćuprija, u zatvor zbog mita

Izvor: RTS, 01.Okt.2013

Direktor Više medicinske škole u Ćupriji Milosav Stojanović i bivši zamenik predsednika Upravnog odbora škole Radosav Đorđević osuđeni na kazne zatvora zbog traženja i primanja mita. Reč je o maratonskom procesu, koji je imao 77 zakazanih ročišta i koji će po dužini trajanja ući u anale...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.