Meštanin sela Vrapce još nije pronađen

Izvor: Blic, 01.Feb.2012, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meštanin sela Vrapce još nije pronađen

Predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković rekao je danas da meštanin sela u kopnenoj zoni bezbednosti kod Medveđe koji je nestao u snegu još nije pronađen.

Drašković je rekao da još uvek traje potraga za Radosavom Perovićem iz sela Vrapce u opštini Medveđa koji je nestao prošle srede.

"Bila je akcija građanstva, lovačkog udruženja i policije, nažalost nismo ga našli. Veliki su smetovi, čak i do dva-tri metra", rekao je Drašković agenciji Beta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
On je kazao da će se potraga za nestalim nastaviti i narednih dana alternativnim putevima kojima se Perović kretao. Drašković je rekao da je u opštini Medveđa očišćeno 90 odsto puteva.

"Napravili smo komunikacije do većine sela. Nismo do svih sela, prioritet nam je bio da očistimo komunikacije do sela da bi đaci mogli da dolaze u škole kao i puteve do ambulanta", rekao je Drašković i dodao da se trenutno čiste putevi ka administrativnoj liniji kako bi vojska i policija mogli da komuniciraju.

Meštani u planinskim selima oko Medveđe danas su reporterima agencije Beta kazali da su najvažniji putevi očišćeni.

"Najvažniji putevi su očišćeni, nisu ka svim zaseocima ali većina jeste", rekla je meštanka sela Đulekare na desetak kilometara od Medveđe, Sanja Jovanović.

Meštanin Vojislav Đokić, koji je na konju došao do prodavnice u selu Đulekare je kazao da se pripremio za zimu i da ima namirnice barem za nekoliko meseci.

Ostali meštani sela Đulekare, koje je mešovito i u kojem žive i Albanci i Srbi kazali su reporterima Bete da se snalaze, pomažu i druže, kao i da ih lekari i pored snega obilaze.

"Uz grejanu rakiju i druženje zima brže prođe", rekli su oni.

Povezane vesti: Pronađen smrznuti čovek za kojim se tragalo nedelju dana

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Potraga za nestalim kod Medveđe, ledeno do 9. februara (FOTO)

Izvor: Medijski istraživački centar, 02.Feb.2012, 00:03

Predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković potvrdio je da meštanin sela u kopnenoj zoni bezbendosti kod Medveđe koji je nestao u snegu još nije pronađen. . Drašković je rekao da još uvek traje potraga za Radosavom Perovićem iz sela Vrapce u opštini Medveđa koji je nestao prošle srede....

Nastavak na Medijski istraživački centar...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.