Mediji: Identifikovane ubice poznatog MMA borca Stefana Savića

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 13:57

Mediji: Identifikovane ubice poznatog MMA borca Stefana Savića

Osumnjičeni za ubistvo Stefana Savića (23), poznatog MMA borca, već su identifikovani i u toku je njihovo lociranje, pišu mediji.

Prema nezvaničnim saznanjima koja je preneo Blic, inspektori kriminalističke policije koji rade na slučaju ubistva Stefana Savića (23), poznatog MMA borca, identifikovali su osumnjičene za taj zločin.

Navodno, osumnjičeni muškarci su već bili u određenoj vrsti sukoba sa ubijenim Stefanom Savićem.

"Stefan se poznavao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa tim momcima i navodno su imali već problem. Oko čega su se zakačili tek treba da se utvrdi", navodi izvor Informera iz istrage.

Ranije danas oglasio se i trener ubijenog Stefana, rečima da još uvek ne znaju kada će biti sahrana.

"Mi još ne znamo kada će biti sahrana. Mi ćemo sada otići do bolnice da posetimo mladića koji je pokušao da spasi Stefana, pa je i sam ranjen. On je za nas junak, heroj", rekao je okupljenima na mestu zločina na Dorćolu trener Stefana Savića, MMA borca koji je nasmrt izboden na uglu Dunavske i Dobračine ulice.

Nakon što su porodica, prijatelji, poznanici ubijenog mladića zapalili sveće u njegovu čast, trener je svima poručio da će otići u bolnicu kod Stefana M. (32), mladića koji je zatečen izboden u automobilu na Terazijama u trenutku kada je ispred noćnog kluba na Dorćolu pronađeno telo Stefana Savića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.