Maloletnici upali na čas i napali učenika

Izvor: Studio B, 21.Jan.2014, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnici upali na čas i napali učenika

Tri za sada neidentifikovana mladića upala su danas na čas u srednjoj ekonomskoj školi "Svetozar Miletić" u Novom Sadu i napala su učenika jednog razreda, rekla je portparol PU Novi Sad Mileva Tomić.

Ona je kazala da je dojava policiji o napadu u školi, najverovatnije tokom časa hemije, stigla oko 15.30 sati i da je oplicija odmah reagovala, patrole su izašle na lice mesta i izvršile uviđaj.

"Učeniku koga su nekim palicama napala trojica mladića, rečeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je da odmah poseti lekara, da snimi povrede i da zajedno s roditeljima dođe u policiju u Sektor za suzbijanje maloletničke delikvencije", kazala je Tomićeva.

Prema njenim rečima, policija je odmah reagovala, a Sektor za suzbijanje maloletničke delikvencije i dalje radi na ovom slučaju.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.