Mali Milan: Ja sam tužan

Izvor: Glas javnosti, 09.Dec.2011, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali Milan: Ja sam tužan

BEOGRAD - Zdravstveno stanje četvorogodišnjeg dečaka, koji je zadobio teške povrede padom sa šestog sprata samačkog hotela u Batutovoj ulici u Beogradu, stabilno je, izjavila je direktorka Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj Ida Jovanović.

Ona je rekla da je dečak, nakon operacije kada je izvršena intervencija na obe noge i ruke, van životne opasnosti i da se sada nalazi na odeljenju intenzivne nege.

Jovanovićeva je navela da je dečak svestan i da ponavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << reči "ja sam tužan".

Jovanovićeva je izjavila ranije novinarima da dečakovo stanje zahteva ozbiljno bolničko lečenje i još nekoliko hiruških intervencija.

U utorak 6. decembra nešto posle podneva u Batutovoj ulici dogodila se teška porodična tragedija, kada su supružnici sa maloletnim detetom skočili sa šestog sprata vojnog samačkog hotela u kome je ova porodica bila smeštena.

Supružnici su ostali na mestu mrtvi, a teško povređeno dete je odmah prebačeno u Urgentni centar Klinično-bolničkog centra na reanimaciju, a potom na Univerzitetsku dečju kliniku.

Dečak je imao teške telesne povrede, tačnije povrede obe nadlaktice i butne kosti, karlične kosti, kao i kontuziju mozga i levog plućnog krila.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.