Malčanski berberin je SVESTAN KRIVICE, ali ne pokazuje KAJANjE: Otac Monike Karimanović za Novosti posle suđenja Jovanoviću (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Jun.2020, 11:25

"Malčanski berberin je SVESTAN KRIVICE, ali ne pokazuje KAJANjE": Otac Monike Karimanović za "Novosti" posle suđenja Jovanoviću (VIDEO)

- Proteklo je onako kako smo i očekivali, nadali smo se da će da traži svoju odbranu, da se zaštiti nečim - rekla nam je Aleksandra, Monikina majka. MALČANSKI berberin je svestan krivice, ali ne pokazuje kajanje - rekao je Robert Karimanović za "Novosti" po izlasku iz Višeg suda u Nišu gde je danas nastavljeno pripremno ročište za otmicu i zlostavljanje devojčice iz okoline Niša.- Proteklo je onako kako smo i očekivali, nadali smo se da će da traži svoju odbranu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da se zaštiti nečim - rekla nam je Aleksandra, Monikina majka. - Dobro je pripremljen za suđenje, sudija je dobro vodila ročište, ja sam zadovoljan, što se tiče toga sve je obuhvaćeno - rekao je otac Monike Karimanović.Na pitanje da li je Ninoslav Jovanović imao neku reakciju, roditelji kažu:- Videla se arognatnost na njegovom licu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NIJE SMEO DA NAS POGLEDA U OČI": Roditelji male Monike otkrili šta je rekao MALČANSKI BERBERIN o otmici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020

Malčanki berberin nam se nije izvinio, kaže otac otete devojčice, žrtve Ninoslava Jovanovića, kome je danas održano pripremno ročište...U Višem sudu u Nišu jutros je nastavljeno suđenje Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, zbog otmice devojčice iz okoline Niša...Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.