Mađarska: 14 povređenih u udesu autobusa iz Srbije, vozaču polomljena ključna kost

Izvor: SandzakInfo.net, 24.Jul.2013, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarska: 14 povređenih u udesu autobusa iz Srbije, vozaču polomljena ključna kost

Četrnaest osoba je povređeno, od kojih pet teže, jutros oko jedan sat kada je autobus autoprevoznika iz Topole sa švajcarskim tablicama sleteo s puta i prevrnuo se kod mesta Tatabanja, na pola puta od Budimpešte ka Đeru, u blizini granice sa Austrijom. Vozač koji je upravljao autobusom sa redovne linije Kragujevac - Bazel, skrenuo je sa puta i probio bankinu, nakon čega se vozilo prevrnulo na krov.

Nastavak na SandzakInfo.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povređeno 14 sezonaca i vozač iz Šumadije u udesu u Mađarskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2013

Mađarska policija saopštila je da je 15 srpskih sezonskih poljoprivrednih radnika danas povređeno u saobraćajnom udesu, kada se autobus prevrnuo na autoputu u Mađarskoj, kao i da je protiv vozača pokrenuta istraga.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zbog greške vozača povređeno 14 sprskih državljana

Izvor: Večernje novosti, 24.Jul.2013

KRAGUJEVAC - Četrnaest putnika je povređeno, od kojih pet teže, kada je autobus autoprevoznika „Op Top turs“ iz Topole sa švajcarskim tablicama sleteo s puta i prevrnuo se kod mesta Tatabanja, na pola puta od Budimpešte ka Đeru, u blizini granice sa Austrijom. U Ministarstvu spoljnih poslova...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakInfo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakInfo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.