Izvor: B92, 16.Feb.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Bilo sudara s vozilom NBS

Beograd -- MUP Srbije saopštava da je 1. februara ove godine došlo do sudara jednog privatnog i automobila guvernera NBS.

B92 je pre nekoliko dana objavio da je NBS Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije poslao dopis u kom se navode sumnja i zabrinutost zbog lakšeg udesa koji je 2. februara doživeo guverner NBS Radovan Jelašić.

U dopisu, u koji je B92 imao uvid, bilo je navedeno da je službenom vozilu opel astra, u kom je bio Jelašić, a koje se kretalo u pravcu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bulevara vojvode Putnika ka Topčiderskoj zvezdi, beli mercedes iznenada presekao put i zaustavio se ispred njega, a potom ga, krećući se unazad, udario i odmah zatim pobegao.

MUP u današnjem saopštenju, međutim, navodi da se udes desio dan ranije, a da guverner Radovan Jelašić tada nije bio u automobilu. Dodaje se da je utvrđeno da je mercedes vozio Vladeta Stojanović i i da je protiv njega podneta prekršajna prijava.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.