Ubijen muškarac u Pirotu

Izvor: B92, 26.Nov.2018, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen muškarac u Pirotu

Na parkingu koji se nalazi na uglu Takovske i Ulice 7. juli u Pirotu, oko 19 časova desila se pucnjava u kojoj je ubijen S.A. (38), pišu Večernje novosti.

Kako kažu očevici, na njega je ispaljeno nekoliko hitaca dok je izlazio iz automobila marke "BMV", nakon što se uparkirao.

“Saznajemo takođe, da su napadači bili na motoru i da su ispalili četiri hica u leđa žrtvi, a zatim se izgubili. Jedan od metaka pogodio je i susedni automobil marke "opel", čiji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlasnik odmah pritekao u pomoć napadnutom Piroćancu”, navodi beogradski list.

Kako se dodaje, S.A, je poznat ovdašnjim organima gonjenja zbog umešanosti u jedno ubistvo 2005. godine, kada je na ulazu u naselje Sarlah molotovljevim koktelom u automobilu spaljen pirotski ugostitelj Dejan Ilić.

Policija je blokirala čitav kraj na ulazu u staro Tigrovo naselje, a istraga o večerašnjoj pucnjavi je u toku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo u Pirotu

Izvor: RTS, 26.Nov.2018

Muškarac je ubijen večeras u Pirotu, dok je izlazio iz autmobila marke BMV. . Ubistvo se dogodilo večeras oko 19 časova, na uglu Takovske ulice i Ulice 7. juli...Ubijen je S. A., na koga je ispaljeno nekoliko hitaca, dok...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.