MISTERIJA BARBARINOG NESTANKA Drugovi devojčice prošli poligraf

Izvor: Blic, 22.Dec.2016, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIJA BARBARINOG NESTANKA Drugovi devojčice prošli poligraf

Dečaci iz Sente, drugari nestale 15-godišnje učenice Barbare Vitez iz Sente, prošli su na poligrafskom ispitivanju.

Svedočenje dvojice dečaka je od velikog značaja za razjašnjenje tragičnog nestanka devojčice, sa kojom su kobne večeri 25. novembra bili na mostu na Tisi.

Iz izvora iz istrage, nakon poligrafskog ispitivanja, nije sporno da su dvojica dečaka te večeri bili sa Barbarom zajedno, da im je plan bio da se druže, te da su se zbog toga našli na mostu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Tvrdi se da je isključen svaki oblik nasilja i zle namere, da devojčicu niko nije namerno gurnuo, niti je to planirao.

Međutim, poligrafista ne isključuje mogućnost da se nešto slučajno desilo, navodi izvor iz istrage.

Moguće je da je prilikom mimoilaženje slučajno došlo do češanja, ili za vreme šetanja na mostu, te da je devojčica usled toga pala u reku.

Dvojica dečaka su nakon tragičnog događaja saslušani u policiji, u prisustvu roditelja, kada su ispričali da se devojčica okliznula i pala u reku, a njihovo ispitivanje koje je tražila policija, trebalo je da potvrdi ili dovede u sumnju verziju događaja, u iščekivanju roditelja nestale devojčice i javnosti, da se utvrdi istina o događaju koji se zbio na drumsko-železničkom mostu na Tisi između Sente i Čoke, kod stuba koji je bliži banatskoj obali reke.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šta se desilo Barbari: Dečaci prošli poligraf

Izvor: Mondo, 22.Dec.2016

Drugari nestale učenice Barbare Vitez (15) iz Sente prošli su na poligrafskom ispitivanju...Foto: Printscreen/Facebook..Svedočenje dvojice dečaka je od velikog značaja za razjašnjenje tragičnog nestanka devojčice, sa kojom su kobne večeri, 25. novembra bili na mostu na Tisi...Iz izvora iz istrage,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.