Šta se desilo Barbari: Dečaci prošli poligraf

Izvor: Mondo, 22.Dec.2016, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se desilo Barbari: Dečaci prošli poligraf

Drugari nestale učenice Barbare Vitez (15) iz Sente prošli su na poligrafskom ispitivanju.

Foto: Printscreen/Facebook

Svedočenje dvojice dečaka je od velikog značaja za razjašnjenje tragičnog nestanka devojčice, sa kojom su kobne večeri, 25. novembra bili na mostu na Tisi.

Iz izvora iz istrage, nije sporno da su dečaci te večeri bili s Barbarom, da im je plan bio da se druže, te da su se zbog toga našli na mostu na Tisi. Niko devojčicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nije namerno gurnuo, niti je to planirao, ali poligrafista ne isključuje mogućnost da se nešto slučajno desilo, navodi izvor iz istrage, piše "Alo".

Jezivo pismo roditeljima nestale devojčice

Moguće je da je, kako piše list, da je prilikom mimoilaženja slučajno došlo do češanja, ili za vreme šetanja na mostu, te je devojčica usled toga pala u reku.

Dvojica dečaka su saslušana u policiji, u prisustvu roditelja, kada su ispričali da se devojčica okliznula i pala u reku, a njihovo ispitivanje koje je tražila policija, trebalo je da potvrdi ili dovede u sumnju njihovu verziju događaja. 

Dodatno uznemirenje i tenzije u Senti unelo je anonimno pismo koje su 13. novembra koje su u svom poštanskom sandučeti našli roditelji nestale devojčice.

Nestala devojčica iz Kikinde!

U pismu napisanom rukom na mađarskom jeziku neko je ustvrdio da su devojčicu, navodno trojica momaka silovali, da ju je najsnažniji od njih ugušio i bacio u Tisu, a izneta je i tvrdnja da su devojčici pre toga u sok sipali neku opojnu drogu, kako bi je omamili.

Barbara Vitez je nestala 25. novembra oko 22.15, kada je, kako su prvobitno javili mediji, navodno pala s konstrukcije mosta i upala u reku Tisu između Sente i Čoke.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.