Izvor: Blic, 04.Okt.2022, 22:41

MAJKA HTELA DA JE BACI U REKU, ODSEKLI JOJ SATAROM NOS Tužna ispovest Biserke iz Obrenovca, koja je dva puta pokušala sebi da oduzme život (FOTO)

Kad priča o svom teškom životu, detinjstvu, a i mladosti, Biserka Stojković iz Obrenovca mučno zastajkuje, pokušava da umiri ruke koje se tresu, "guta knedle". Godinama je, kaže, živela kao nečija sluškinja. Svaki san, svaki uspeh, pa i onaj najmanji, spočitavali su joj, ubijali nade i želje. Daleko od normalnog i pristojnog života - tako je ukratko provodila dane od samog rođenja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Biserku majka pokušala da ubije, hranitelji joj satarom sekli nos, ljubav pronašla kod starog prijatelja

Izvor: Luftika.rs, 05.Okt.2022, 11:40

Svakome naiđe loš period u životu, kada pomislimo da su baš naše muke najveće i da nosimo težinu čitavog sveta na svojim plećima.. Međutim, kada čujemo priču nekog kome je od rođenja sudbina namenula ulogu gubitnika, a kroz život ide uzdignute glave kao pravi borac i ne želi da se preda,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.