Lopovi ukrali automobil i kravu, policija ih pronašla

Izvor: RTS, 18.Apr.2020, 17:02

Lopovi ukrali automobil i kravu, policija ih pronašla

U selu Kuzminu, nedaleko od Kosovog Polja, porodicama Trajković i Petković ukradeni su krava i automobil, za vreme policijskog časa.
Ubrzo nakon krađe, obaveštena je policija čija je patrola izlaskom na teren uspela da u rejonu Drenice pronađe i ukradeno vozilo i kravu. 

Vozilo i krava su vraćeni vlasnicima. Žitelji Kuzmina preneli su RTS-u da je policija u Drenici pronašla i jedno zapaljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vozilo ukradeno u susednom selu.
Meštani veruju da neko iz Kuzmina, koji je mešovitog nacinalnog sastava, sarađuje sa lopovima, i da ovo nije prva krađa ovakve prirode.

Ističu da su u selu godinama na meti lopova kao što su i sinoć bili.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lopovi ukrali kravu i automobil

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Apr.2020

KOSOVO POLJE - Srpskim porodicama Trajković i Petković u selu Kuzmin, nedaleko od Kosovog Polja, ukradeni su krava i automobil za vrijeme policijskog časa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.