Leš u uniformi

Izvor: Kurir, 15.Jan.2010, 03:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leš u uniformi

BEOGRAD- Leš unakažene glave u maskirnoj uniformi pronađen je juče kako pluta nedaleko od obale Dunava kod Beograda. Zasad nije poznato da li je reč o još jednom jezivom zločinu ili se čovek udavio. Telo muškarca od oko 40 godina otkrili su ribari iz Batajnice, juče oko 13 sati. Oni su ga, najpre, dovukli do obale da ga reka ne bi odnela, a potom pozvali policiju. 

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Leš plutao Dunavom

Izvor: Glas javnosti, 15.Jan.2010

BEOGRAD - Telo muškarca unakažene glave u maskirnoj uniformi juče je pronađeno kako pluta nedaleko od obale Dunava kod Batajnice. Beživotno telo nađeno je samo dan pošto je prekjuče otkriven leš Dragana F. (21) u Novom Beogradu, kod „Supervera“. Policija je utvrdila da je on tučen do smrti...Za...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.