Lažni policajac pokušao naoružan da uđe u sud

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Mar.2016, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni policajac pokušao naoružan da uđe u sud

Naoružani muškarac, koji se lažno predstavio kao policajac, pokušao je danas da uđe u zgradu Prvog osnovnog suda na Novom Beogradu, ali je u tome sprečen i priveden.

Kako je Tanjugu rekla portparolka Prvog osnovnog suda u Beogradu Ivana Ramić muškarac je na ulazu u nekadašnju zgradu Aeroinženjeringa u Bulevaru Mihajla Pupina, gde se nalazi Parnično odeljenje suda, pokazao lažnu policijsku značku i rekao da ide u sudnicu.

"To je sudskoj straži bilo sumnjivo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zbog čega je legitimisan. Ispostavilo se da je značka lažna, ali i da kod sebe ima pištolj", rekla je Ramić.

O tom incidentu odmah je obaveštena policija, koja je muškarca privela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

LAŽNI POLICAJAC s pištoljem hteo u sud

Izvor: Mondo, 10.Mar.2016

Naoružani muškarac, koji se lažno predstavio kao policajac, pokušao je danas da uđe u zgradu Prvog osnovnog suda na Novom Beogradu, ali je u tome sprečen i priveden...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Kako je Tanjugu rekla portparolka Prvog osnovnog suda u Beogradu Ivana Ramić muškarac je na ulazu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.