LIKVIDACIJA U HERCEG NOVOM Ubijen otac Duška Roganovića

Izvor: Blic, 26.Jul.2017, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIKVIDACIJA U HERCEG NOVOM Ubijen otac Duška Roganovića

Niko Roganović (66) iz Herceg Novog ubijen je tokom noći, u sat i 20 minuta posle ponoći ispred svog stana u hercegnovskom naselju Dubrava, u klasičnoj sačekuši, javljaju podgoričke "Vijesti".

Prema prvim saznanjima policije, na Roganovića su pucale najmanje dve osobe, a od zadobijenih povreda podlegao je u hercegnovskoj bolnici.

Naime, u navedenom periodu oko 01,20 časova su za sada nepoznata lica prišla vozilu u kojem se nalazio Roganović i u njegovom pravcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ispalili više hitaca iz vatrenog oružja od kojih je preminuo.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je na licu mesta izvršio uviđaj sa policijskim službenicima.

Niko Roganović je otac Duška Roganovića koji je u podmetnutoj eksploziji 25. aprila ove godine ostao bez obe noge.

Duško Roganović je prvostepenom presudom osuđen na 12 godina zatvora za ubistvo vođe navijača Delija Marka P. Vesnića iz Beograda i ranjavanje Ivana Markovića u Igalu 2009. godine. U tom postupku sudilo se i njegovom bratu od strica Vladimiru, te Draženu Čađenoviću, koji su pravosnažno oslobođeni optužbi.

Pravosnažnom odlukom Apelacionog suda zatvorska kazna mu je smanjena na osam godina. Roganović je u januaru 2016. godine odslužio kaznu i izašao iz zatvora.

Video: Mesto eksplozije automobila Duška Roganovića, sina ubijenog Nika

Prema pisanju crnogorskih medija, i ubijeni Niko Roganović je imao veze sa kriminalom. On je, naime devedesetih bio osuđen za šverc 11 tona cigareta.

U policijskim evidencijama, njegov sin Duško Roganović se vodi kao blizak sa članovima ''kavkačkog klana'', koji je u sukobu sa ''škaljarcima''.

Policija nije isključila mogućnost i da su bombaški napad na Dušana Roganovića u aprilu organizovali članovi ''škaljarskog klana'', pa se na spisku za saslušanje našlo više osoba iz Kotora, Herceg Novog i Tivta koje su blisko povezane sa ''kavkačkim i škaljarskim klanom''.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAČEKUŠA U HERCEG NOVOM: Ubijen otac Duška Roganovića

Izvor: Večernje novosti, 26.Jul.2017

Niko Roganović je otac Duška Roganovića koji je u podmetnutoj eksploziji 25. aprila ove godine ostao bez obe noge. Prema prvim saznanjima policije, na njega su pucale najmanje dve osobe Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ubistva Nika Roganovića, koje se tokom noći desilo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.