Krvavi zločin blizu Sombora: Nožem izbo majku policajca

Izvor: S media, 15.Jun.2012, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvavi zločin blizu Sombora: Nožem izbo majku policajca

Ivana Farago (42), majka policajca iz PU Sombor, ubijena je u petak oko podneva u svojoj kući u Baštovanskoj ulici 14, u Bačkom Monoštoru nadomak Sombora. Zbog sumnje da je nesrećnoj ženi brutalno oduzeo život, slobode je lišen njen komšija Goran M. (49).

"Žrtvi je naneto više ubodnih rana po celom telu, uključujući i jednu u predelu grudnog koša" izjavila je dežurni istražni sudija Višeg suda u Somboru, Valentina Knežević. Nož kojim je zločin >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << počinjen, nađen je zariven u njena leđa.

Velika tragedija: Nožem ubio suprugu pa se obesio, za njima ostalo troje male dece

Porodica Čutura čeka unukovu urnu

Jednomesečni pritvor Srbinu osumnjičenom za ubistvo kosovskog policajca

Goran M., za kojeg se osnovano sumnja da je počinio zločin, pobegao je i pokušao da se sakrije kod jednog svog rođaka. Na osnovu prijave tog rođaka je i lišen slobode.

Telo nesrećne Ivane odmah je poslato na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu, a sudija Knežević nije mogla ništa da kaže o eventualnim motivima zločina kakav u Bačkom Monoštoru gotovo da se i ne pamti.

(Novosti)

Foto:Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Teška tragedija: Izašao s robije, pa nožem pred decom iskasapio suprugu (FOTO)

Izvor: S media, 16.Jun.2012, 18:56

Milan Valadžija, 39-godišnji poljoprivrednik iz Hrvatske, nakon svađe koja je izbila u štali dok su hranili stoku, uzeo je nož i čak osam puta izbo svoju 34-godišnju suprugu Jagodu. Videvši šta je učinio, otišao je do obližnjeg štale i obesio se. Susedi su nesrećnu ženu našli kako leži...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.