Krvava matura: Ukrao automobil, pa pregazio dvojicu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2017, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvava matura: Ukrao automobil, pa pregazio dvojicu

Mladić iz Dimitrovgrada u utorak je posle proslave završetka srednje škole ukrao automobil, a onda "pokosio" dvojicu mladića. Jedan od njih je podlegao povredama.

Osumnjičeni je posle udesa pobegao, ali je brzo pronađen.

"Infromer" piše da je mladić poslednjeg dana škole sa drugovima pio i slavio u centralnoj gradskoj ulici u Dimitrovgradu. Pevali su, pili i šetali gradom, a slavlje su tokom večeri nastavili.

"Mladić osumnjičen za izazivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nesreće je sa još jednim maturantom ukrao automobil sugrađaninu. Ključ je bio ostavljen u kontakt bravi, pa mladićima nije bio problem da ga odvezu”, priča izvor lista iz policije i dodaje:

“Nesreća se dogodila u naselju Beleš. Vozač je izgubio kontrolu, prešao na suprotnu stranu ulice i udario dvojicu pešaka, koji su se kretali uz bankinu.”

Povređeni su prebačeni u bolnicu, kaže izvor lista, ali je jedan od njih narednog jutra preminuo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.