KRVAVA MATURA:Ukrao automobil, pa pregazio dvojicu

Izvor: Mondo, 25.Maj.2017, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVA MATURA:Ukrao automobil, pa pregazio dvojicu

Mladić iz Dimitrovgrada u utorak je posle proslave završetka srednje škole ukrao automobil, a onda “pokosio” dvojicu mladića. Jedan od njih je podlegao povredama.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović, ilustracija

Osumnjičeni je posle udesa pobegao ali je brzo pronađen.

"Infromer" piše da je mladić poslednjeg dana škole sa drugovima pio i slavio u centralnog gradskoj ulici u Dimitrovgradu. Pevalu su , pili i šetali gradom, a slavlje su potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tokom večeri nastavili.

Pregazio dve žene na pešačkom prelazu

"Mladić osumnjičen za izazivanje nesreće je sa još jednim maturantom ukrao automobil sugrađaninuKljuč je bio ostavljen u kontakt bravi, pa mladićima nije bio problem da ga odvezu”, priča izvor lista iz policije i dodaje:

Bor: Uleteo kolima među pešake

“Nesreća se dogodila u naselju Beleš. Vozač je izgubio kontrolu, prešao na suprotnu stranu ulice i udario dvojicu pešaka, koji su se kretali uz bankinu.”

Povređeni su prebačeni u bolnicu, kaže izvor lista, ali je jedan od njih narednog jutra preminuo.

------------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Krvava matura: Ukrao automobil, pa pregazio dvojicu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2017

Mladić iz Dimitrovgrada u utorak je posle proslave završetka srednje škole ukrao automobil, a onda "pokosio" dvojicu mladića. Jedan od njih je podlegao povredama...Osumnjičeni je posle udesa pobegao, ali je brzo pronađen..."Infromer" piše da je mladić poslednjeg dana škole sa drugovima pio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.