Izvor: CrnaHronika.rs, 17.Jan.2013, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruševac: Teretnjak ubio ženu

Kruševac — U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila na raskrsnici ulica Mićuna Pavlovića i Save Miloševića u Kruševcu, jedna osoba je izgubila život.Do nezgode je došlo kada je Zlatko N. (38) iz Kapidžije kod Kruševca teretnim motornim vozilom udario u Snežanu J. (56) iz Kruševca, koja je upravljala biciklom.Kako se navodi u saopštenju, Snežana J. je podlegla povredama na licu mesta.
Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Kruševcu, u prisustvu Osnovnog javnog tužioca i pripadnika saobraćajne policije, Policijske uprave u Kruševcu.
Izvor: b92
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Savo Milošević

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Knjaževac: Policijsko vozilo sletelo s puta

Izvor: TimockeVesti.net, 17.Jan.2013

U saobraćajnoj nezgodi povredjenih nije bilo, a materijalna šteta na vozilu je oko 180.000 dinara.. Dana 16. januara 2013. godine, oko 6,55 časova, u Knjaževcu, u blizini raskrsnice ulica 7. jul i Save Kovačevića, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo putničko službeno patrolno...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Poginula na biciklu pošto ju je udario kamion

Izvor: Blic, 17.Jan.2013

KRUŠEVAC - U saobraćajnoj nesreći na raskrsnici ulica Mićuna Pavlovića i Save Miloševića u Kruševcu, poginula je Snežana J. (56) iz Kruševca. ..Ona je vozila bicikl, a stradal je kad ju je udario kamion kojim je upravljao Zlatko N. (38) iz Kapidžije kod Kruševca...Kako se navodi u saopštenju,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.