Krivična prijava mladiću iz Sremske Mitrovice zbog neovlašćenog držanja opojnih droga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2020, 10:03

Krivična prijava mladiću iz Sremske Mitrovice zbog neovlašćenog držanja opojnih droga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv dvadesetogodišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Prilikom pretresa njegovog stana, policija je pronašla i oduzela 119 tableta sa liste psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, manju količinu marihuane i digitalnu vagu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodavali lažne diplome srednje škole

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Jul.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su B. J. (1970) i Lj. R. (1953) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje isprave...Sumnja se da su oni falsifikovali diplome o stečenom srednjem obrazovanju i prodavali ih...Osumnjičenima je određeno...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Uz pretnju nožem iz radnje odneli alkoholno piće i parfem

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Jul.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetsedmogodišnjeg muškarca i tridesetpetogodišnje žene iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojnička krađa i ugrožavanje...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.