Kraj drame: Policija pronašla dečaka koji je navodno otet

Izvor: BKTV News, 25.Feb.2017, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj drame: Policija pronašla dečaka koji je navodno otet

Brzom i efikasnom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su četvorogodišnjeg dečaka čiju je navodnu otmicu u Novom Beogradu prijavio jedan građanin.

Nakon intenzivne potrage, za svega tri sata, policija je pronašla crni "mini kantrimen" austrijskih registarskih oznaka, za koji se ispostavilo da je vlasništvo dečakove majke.

Nakon ulaska u stan roditelja policija je zatekla i njihove sinove od sedam i četiri godine, ali ispostavilo se da >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nije reč o otmici.

Policija ispituje sve okolnosti ovog događaja.

Policija je na terenu, a prema svedočenjima građana, koji su, kako kažu, bili očevici otmice, dete je ubačeno u automobil marke "mini moris".

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova postupaju po prijavi jednog građanina koji je, kako je rekao policiji, video da je na Novom Beogradu jedno dete na silu ubačeno u automobil", saopštio je MUP.

Beograd: Požar u soliteru, ima mrtvih

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oteto dete na Novom Beogradu: Kidnaperi ga ubacili u “mini moris”

Izvor: Telegraf.rs, 25.Feb.2017

Na teritoriji Novog Beograda oteto je jedno dete, a svedoci tvrde da je ubačeno u automobil marke "mini moris"...Prema nepotvrđenim informacijama, postoji mogućnost da su tokom bega kidnaperi oteto dete prebacili u drugo vozilo, prenosi Pink...Policija je o svemu odmah obavestila i graničnu policiju...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.