Kragujevčanin povređen kod Budve

Izvor: B92, 05.Avg.2012, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevčanin povređen kod Budve

Podgorica -- Motociklista A.N. (23) iz Kragujevca teško je povređen u saobraćajnom udesu koji se dogodio kod tunela Mogren, na putu Budva-Tivat.

Kako se navodi u saopštenju crnogorske policije, Kragujevčanin je, zbog povreda zadobijenih u sudaru sa kamionom, hitno prebačen u bolnicu u Kotoru.

Zbog udesa, saobraćaj na putu Budva-Tivat bio je u prekidu nekoliko sati, navela je crnogorska policija.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Motociklista iz Srbije teško povređen kod Budve

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Avg.2012

Motociklista A.N. (23) iz Kragujevca teško je danas povređen u saobraćajnom udesu koji se dogodio kod tunela Mogren, na putu Budva-Tivat, saopštila je crnogorska policija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Motociklista (23) teško povređen u sudaru sa kamionom kod Budve!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Avg.2012

A. N. povređen je u blizini tunela "Mogren" i hitno prebačen u kotorsku bolnicu

Nastavak na Telegraf.rs...

Srpski motociklista udario u kamion kod Budve

Izvor: Mondo, 05.Avg.2012

Motociklista A.N. (23) iz Kragujevca teško je povređen u saobraćajnom udesu koji se dogodio kod tunela Mogren, na putu Budva-Tivat.

Nastavak na Mondo...

Budva: Povređen motociklista iz Srbije

Izvor: RTS, 05.Avg.2012

U sudaru s kamionom kod tunela Mogren iznad Budve teško povređen motociklista A.N. iz Kragujevca. Saobraćaj na tom putu bio u prekidu nekoliko sati. ..Motociklista A.N. (23) iz Kragujevca teško je povređen u saobraćajnom udesu koji se dogodio kod tunela Mogren, na putu Budva-Tivat, saopštila je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.